ELŐRE LESZÖGEZNÉM, SENKIT NEM KÍVÁNOK MEGSÉRTENI!!!
Na szóval...hát hogyan is fogjak neki... nap mint nap születnek az újabb (felesleges) témák, ezért én is nyitok egyet (talán feleslegesen). Mint láthatjuk a fórum ("újjászületése" óta) nagyon beindult...észrevehetően nem a sok-sok a témához kapcsolódó hozzászólástól (amelyekre alapvetően a fórum ki lett találva), hanem a chatelésszerű "csevegéstől". (Amire megjegyzem ki van találva a chat, a mIRC, a MSN, a Skype és még temérdek program, amit nyugodtan használhatnának az érintett felek). Tegyük fel megnyílik egy téma (ha szerencsénk van, valakinek beugrik egy olyan amit tényleg érdemes megnyitni, nem a már csontig lerágott témakörökre épül), akkor is mivan? Érkezik 1-2 értelmes hozzászólás, érdekesség (elvétve), de alapvetően a (mások számára értékelhetetlen és felesleges) csevegés tölti ki az újonnan megnyitott témánkat. Üdvözlendőnek tartom a kezdeményezést, hogy néhányan erre a chatelésre nyitottak fórumokat. Kerek is lenne a világ, ha abban folytatnák a folyamatos társalgást, nem pedig a másik 4-5 témát "hígitanák" fel. Hígitani??? Mit is érthetek ez alatt? Nos hogy senkinek se kelljen törnie a fejét a megoldáson, elárulom mi is a titok nyitja. Tegyük fel láttam valahol egy (kivételesen értelmes) hozzászólást. Tartalmazzon tegyük fel egy honlap címet vagy akármit, lényeg hogy fontos. Halványan emlékszem is rá hogy melyik témában volt, tegnapelőtt mintha még csak 400 hozzászólás lett volna benne, tekintsük is meg a listát... hümm, ott is van a keresett szoba de NINI, már 500-600 "hozzászólás" (egyszavas helyeslés vagy valami barom bályolgás) van benne. Jól van, serényen lapozzuk át ezt a temérdek hozzászólást és az eredetileg 2 perces művelet immáron 10-15 percesre duzzadt időben. Jó, mondhatja bárki hogy ott vannak alul a számos lapok és átléphetem az odlalakat, ez nagyon is csak egy részletkérdés...
Mondok mást. Igaz, mostmár megnyílt a "Képek" topic, ahova bárki beteheti kedvenc képét, de ez azelőtt nem volt így, kíváncsi leszek hogy ezek után mindenki ezt a topicot fogja e erre használni (kétlem). NEm kevés hozzászólás (volt vagy még jelenleg is) fellelhető a fórumban, amely szavak szintjén csak 3-4 kis "köpést" tartalmaz, de odacsatol XY mellé még egy hegyni képet is ami valszeg megint csak senkit sem érdekel.
Megint más: mi az istennek kell 6900080 szavazás ugyanolyan témákról? Minek kell két témában kibeszélni mondjuk a lapátkérdést? Egy szavam se lenne ha valóban arról szólna a csevegés, de nem arról szól hanem már megint az értelmetlen társalgás folyik a szobában, ami egyrészt nem tartozik a témához, másrészt senkit sem érdekel. Csak egyet tudok érteni volt csapattársammal Dömével (akivel ritkán értünk egyet) és már nekem is a t*k*m tele, ezzel a sok felesleges károgással. (itt kérem meg Dömét hogy ő is írja le a véleményét, tudom hogy hasonlóan "rövid" lesz mint az enyém. )
Na csak ennyi volt, most jöttem haza Horvátországból és egykörben mindenkinek beszóltam (mert lesznek olyanok akik így fogják ezt a kis körbeszédet értelmezni), de szerintem erre már szükség volt.
Respect....
U.i.: IDE SENKI SE CSEVEGNI JÖJJÖN!!!CSAK VÉLEMÉNYT!!!