Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hogy mi bajom a fórummal?
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Csevegő
toloember
ELŐRE LESZÖGEZNÉM, SENKIT NEM KÍVÁNOK MEGSÉRTENI!!!

Na szóval...hát hogyan is fogjak neki... nap mint nap születnek az újabb (felesleges) témák, ezért én is nyitok egyet (talán feleslegesen). Mint láthatjuk a fórum ("újjászületése" óta) nagyon beindult...észrevehetően nem a sok-sok a témához kapcsolódó hozzászólástól (amelyekre alapvetően a fórum ki lett találva), hanem a chatelésszerű "csevegéstől". (Amire megjegyzem ki van találva a chat, a mIRC, a MSN, a Skype és még temérdek program, amit nyugodtan használhatnának az érintett felek). Tegyük fel megnyílik egy téma (ha szerencsénk van, valakinek beugrik egy olyan amit tényleg érdemes megnyitni, nem a már csontig lerágott témakörökre épül), akkor is mivan? Érkezik 1-2 értelmes hozzászólás, érdekesség (elvétve), de alapvetően a (mások számára értékelhetetlen és felesleges) csevegés tölti ki az újonnan megnyitott témánkat. Üdvözlendőnek tartom a kezdeményezést, hogy néhányan erre a chatelésre nyitottak fórumokat. Kerek is lenne a világ, ha abban folytatnák a folyamatos társalgást, nem pedig a másik 4-5 témát "hígitanák" fel. Hígitani??? Mit is érthetek ez alatt? Nos hogy senkinek se kelljen törnie a fejét a megoldáson, elárulom mi is a titok nyitja. Tegyük fel láttam valahol egy (kivételesen értelmes) hozzászólást. Tartalmazzon tegyük fel egy honlap címet vagy akármit, lényeg hogy fontos. Halványan emlékszem is rá hogy melyik témában volt, tegnapelőtt mintha még csak 400 hozzászólás lett volna benne, tekintsük is meg a listát... hümm, ott is van a keresett szoba de NINI, már 500-600 "hozzászólás" (egyszavas helyeslés vagy valami barom bályolgás) van benne. Jól van, serényen lapozzuk át ezt a temérdek hozzászólást és az eredetileg 2 perces művelet immáron 10-15 percesre duzzadt időben. Jó, mondhatja bárki hogy ott vannak alul a számos lapok és átléphetem az odlalakat, ez nagyon is csak egy részletkérdés...
Mondok mást. Igaz, mostmár megnyílt a "Képek" topic, ahova bárki beteheti kedvenc képét, de ez azelőtt nem volt így, kíváncsi leszek hogy ezek után mindenki ezt a topicot fogja e erre használni (kétlem). NEm kevés hozzászólás (volt vagy még jelenleg is) fellelhető a fórumban, amely szavak szintjén csak 3-4 kis "köpést" tartalmaz, de odacsatol XY mellé még egy hegyni képet is ami valszeg megint csak senkit sem érdekel.
Megint más: mi az istennek kell 6900080 szavazás ugyanolyan témákról? Minek kell két témában kibeszélni mondjuk a lapátkérdést? Egy szavam se lenne ha valóban arról szólna a csevegés, de nem arról szól hanem már megint az értelmetlen társalgás folyik a szobában, ami egyrészt nem tartozik a témához, másrészt senkit sem érdekel. Csak egyet tudok érteni volt csapattársammal Dömével (akivel ritkán értünk egyet) és már nekem is a t*k*m tele, ezzel a sok felesleges károgással. (itt kérem meg Dömét hogy ő is írja le a véleményét, tudom hogy hasonlóan "rövid" lesz mint az enyém. )

Na csak ennyi volt, most jöttem haza Horvátországból és egykörben mindenkinek beszóltam (mert lesznek olyanok akik így fogják ezt a kis körbeszédet értelmezni), de szerintem erre már szükség volt.
Respect....

U.i.: IDE SENKI SE CSEVEGNI JÖJJÖN!!!CSAK VÉLEMÉNYT!!!
nincs
én tökéletesen egyetértek... de vannak helyek, ahova néhány ember jár fel chatolni, és ezt ezé találtuk, ki, mert máshol nem fogadtak minekt szívesen... de akkor azt a topicot ne B****ák már szét nekünk, mert akkor kénytelenek leszünk újjat csinálni... mad.gif
praclee
QUOTE(nincs @ 2005. Aug. 27., Saturday - 17:02)
én tökéletesen egyetértek... de vannak helyek, ahova néhány ember jár fel chatolni, és ezt ezé találtuk, ki, mert máshol nem fogadtak minekt szívesen... de akkor azt a topicot ne B****ák már szét nekünk, mert akkor kénytelenek leszünk újjat csinálni... mad.gif
*

KEdves Dorkuc!
Sajnálom ha beléd gázoltunk,vagy belétek.
Az hogy szétB***kicsit erős túlzás.Szerintem ez akkor lenne helyén való ha sokszor ránkszóltak volna,és nem cselekedtünk volna.Na most ez volt az első figyelmeztetés.És amig nem tudjuk hogy hibázunk,vagy bajt követünk el,ami sérti mások érdekeit addig nem hinném hogy ez helyes használat lenne.
ugyanakkor még figyelmetlenségről sem beszélnék:Sehol nincs kiírva hogy az a privát,magán forumotok.Attól még lehet,ah azt mondod,bár egy kicsit túlzásnak tartom,DE:
mint már említettem a topic címe nem utal ilyenre.Hanem inkább egy könnye dhangvételű csevegő szobára.hangsúlyozom ez az egy topic utal csak erre!!Se a DKV,se A KSI se semelyik,mert mindegyik specifikus.Ez az egyedüli ami nem!
Az első hozzászólásból sem derül ki,hogy ezt most magatoknak nyitottátok 6-an.Csak annyi hogy eljöttetek egy helyről.

A forum szabályai szerint azt bárki használhatja,onnan kitiltani csak moderátor teheti,abban az esetben ha az illető magatartása nem megfelelő,vagy nem kívánatos.Nos mi semmi ilyet nem tettünk.
továbbá nem csak a cset való gyorsabb beszédre hanem a forum is.
Azért nem folyik nagy csetelés,mert nem mindig futunk össze,nem is sokan.Az hogy kinek mennyi mondanivalója van....és pláne hogy mit mond....elég...szval az az ő dolga.Ez már majdnem politizálás lenne.Ha éppen csak smile.gif van kedve hát tegye.Kit zavar?Ha zavar valakit,ne nézze.A forum nyílvános.

Én átmegyek másik forumra ha kell,és szerintem mások is követnek,de azért ne legyen már ebből akkora probléma,és ne legyen úgy mintha szándékosan off-oltuk volna,és rendetlenkednék,egy teljesen privát helyen.MErt senki nem figyelmeztetett.
Ugyhogy ha nem történik változás akkor legyen belőle nagy hiszti és akkor legyen felfújva ne előtte!
nincs
QUOTE(praclee @ 2005. Aug. 27., Saturday - 18:49)
KEdves Dorkuc!
Sajnálom ha beléd gázoltunk,vagy belétek.
Az hogy szétB***kicsit erős túlzás.Szerintem ez akkor lenne helyén való ha sokszor ránkszóltak volna,és nem cselekedtünk volna.Na most ez volt az első figyelmeztetés.És amig nem tudjuk hogy hibázunk,vagy bajt követünk el,ami sérti mások érdekeit addig nem hinném hogy ez helyes használat lenne.
ugyanakkor még figyelmetlenségről sem beszélnék:Sehol nincs kiírva hogy az a privát,magán forumotok.Attól még lehet,ah azt mondod,bár egy kicsit túlzásnak tartom,DE:
mint már említettem a topic címe nem utal ilyenre.Hanem inkább egy könnye dhangvételű csevegő szobára.hangsúlyozom ez az egy topic utal csak erre!!Se a DKV,se A KSI se semelyik,mert mindegyik specifikus.Ez az egyedüli ami nem!
Az első hozzászólásból sem derül ki,hogy ezt most magatoknak nyitottátok 6-an.Csak annyi hogy eljöttetek egy helyről.

A forum szabályai szerint azt bárki használhatja,onnan kitiltani csak moderátor teheti,abban az esetben ha az illető magatartása nem megfelelő,vagy nem kívánatos.Nos mi semmi ilyet nem tettünk.
továbbá nem csak a cset való gyorsabb beszédre hanem a forum is.
Azért nem folyik nagy csetelés,mert nem mindig futunk össze,nem is sokan.Az hogy kinek mennyi mondanivalója van....és pláne hogy mit mond....elég...szval az az ő dolga.Ez már majdnem politizálás lenne.Ha éppen csak  smile.gif van kedve hát tegye.Kit zavar?Ha zavar valakit,ne nézze.A forum nyílvános.

Én átmegyek másik forumra ha kell,és szerintem mások is követnek,de azért ne legyen már ebből akkora probléma,és ne legyen úgy mintha szándékosan off-oltuk volna,és rendetlenkednék,egy teljesen privát helyen.MErt senki nem figyelmeztetett.
Ugyhogy ha nem történik változás akkor legyen belőle nagy hiszti és akkor legyen felfújva ne előtte!
*

na jó figyusz.. nem akarok ebből nagy ügyet csinálni, csak megjegyeztem... nem akarok összeveszni veletek, mert nem akarok olyan lenni minta az a pi**a kajaktársam... de ez a placcsban.
praclee
QUOTE(nincs @ 2005. Aug. 27., Saturday - 19:02)
na jó figyusz.. nem akarok ebből nagy ügyet csinálni, csak megjegyeztem... nem akarok összeveszni veletek, mert nem akarok olyan lenni minta az a pi**a kajaktársam... de ez a placcsban.
*

nem akarsz nagy ügyet csinálni? blink.gif blink.gif
Hát ne aggodj nem csináltál nagy ügyet.CSAK ÓRIÁSIT!!! biggrin.gif
NEm fogunk összeveszni ha csak te nem,mert én nem vagyok olyan,hogy ilyenenek berágjak.Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben...
nem ismerem a kajaktársad,kire gondolsz?
de ez a placcsban. ezt hogy érted?
kiskenus
QUOTE(praclee @ 2005. Aug. 27., Saturday - 20:13)
nem akarsz nagy ügyet csinálni? blink.gif  blink.gif
Hát ne aggodj nem csináltál nagy ügyet.CSAK ÓRIÁSIT!!! biggrin.gif
NEm fogunk összeveszni ha csak te nem,mert én nem vagyok olyan,hogy ilyenenek berágjak.Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben...
nem ismerem a kajaktársad,kire gondolsz?
de ez a placcsban. ezt hogy érted?
*

nana!
"Respect....

U.i.: IDE SENKI SE CSEVEGNI JÖJJÖN!!!CSAK VÉLEMÉNYT!!!"
praclee
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 27., Saturday - 19:14)
nana!
"Respect....

U.i.: IDE SENKI SE CSEVEGNI JÖJJÖN!!!CSAK VÉLEMÉNYT!!!"
*

nincs már elöttem megszegte! smile.gif
kiskenus
QUOTE(praclee @ 2005. Aug. 27., Saturday - 20:16)
nincs már elöttem megszegte! smile.gif
*

hehe.komolyan szét offolja ezt a topicot...(nekem ez a véleményem tongue.gif biggrin.gif )
toloember
Azért lef*s*m a bokám hogy már itt is kezdődik...
praclee
QUOTE(toloember @ 2005. Aug. 27., Saturday - 19:25)
Azért lef*s*m a bokám hogy már itt is kezdődik...
*

naaa.... ohmy.gif
siti
Nem ehez a topochoz kapcsolodik de nekem azzal van a legnagyobb bajom hogy NINCSENEK KÉPEK A VERSENYEKRÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSAK A MASTERS OB IG VANNAK KÉPEK mad.gif sad11.png sad50.gif

LESZNEK MÉG VLMIKOR KÉPEK FENT AZ IDEI ÉVADRÓL????????? sad50.gif asking22.gif
diliskajakos
lesznek képek fent????????????????????????? asking22.gif 3d_19.png 3d_17.png 3d_05.png 3d_04.png blink.gif
origo
sad50.gif sad11.png sad11.png kész vége sad11.png sad50.gif sad11.png
a forum KIHALT!!!!! sad11.png sad11.png sad11.png sad11.png sad11.png sad11.png sad50.gif sad50.gif sad50.gif
siti
nnem csak a forumhatl ki hanem a KÉPEK is-4 sad11.png sad50.gif 3d_09.png
szöszi
QUOTE(origo @ 2005. Oct. 14., Friday - 13:00)
sad50.gif  sad11.png  sad11.png kész vége sad11.png  sad50.gif  sad11.png
a forum KIHALT!!!!! sad11.png  sad11.png  sad11.png  sad11.png  sad11.png  sad11.png  sad50.gif  sad50.gif  sad50.gif
*

még vagyunk!!! smile.gif
siti
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KIZÁRÁS MENTES TISZTA VERSENYES BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK MINDEN KAJAKOSNAK,KENUSNAK,ÉS VERSENYBIRONAK!sztem biggrin.gif
nincs
QUOTE(szöszi @ 2005. Oct. 22., Saturday - 16:18)
még vagyunk!!! smile.gif
*

kötve hiszem, hogy vagyunk... azaz vagyunk csak mi sem írunk nagyon...
kiskenus
QUOTE(nincs @ 2005. Dec. 28., Wednesday - 10:43)
kötve hiszem, hogy vagyunk... azaz vagyunk csak mi sem írunk nagyon...
*

visszatértem életem.biztosan nagyon hiányzozhattam már.
(csak hogy hűek maradjunk a témához)-ez volt a baj a fórummal:)
kiskenus
tudom hogy az én hibám de most keltem fel a téliálmomból...
hová tűnt a placcs?:'(
vagy csak én lennék a vaksi?
biggrin.gif
szöszi
sziasztok!!
Úristen de rég nem voltam fent...:S
Mi van a régi csapattal???merre vagytok...nincs kiskenus praclee dorkus siti.....hahooo!!!:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.