Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VVSIBK: Boldog Karácsonyt!!!
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Egyesületek fórumai
vvsibk
Szia Mindenki!

Úgy érzem helyre kell tennem egy-két félre sikerült gondolatot, ami bennetek megfogalmazódott.
Szóval Kiskenus jól sikerült költői kérdése szerint a VVSI kenusai csak egy pillanatig tündökölnek, aztán eltűnnek. S, hogy miért van ez? Megmondom. Persze akinek nem inge, majd nem veszi magára, de szerintünk (BK-sok) ennek valahogy így kell lennie.
Van ez a nagy VVSI-SZK,vagy SC, már nem is tudom hol tartunk. Az egyesületen bellül vannak kajakosok, kenusok, evezősök, vitorlások, focisták és még ki tudja mi.
A kajak-kenu nálunk természetesen külön szakosztályként üzemel, és mint ilyennek mindenütt saját vezetője van. Na, itt kezdődnek a problémák.
A VVSI már hosszú ideje nem képes egy olyan emberre találni a kajak-kenu sz.o. élére, aki NEKIK megfelel. Jól lehet, hogy a sportólók már többször is megtalálták maguknak az aktuális vezető edzőt, de a vezetésnek úgy látszik az a fontos, hogy NEKIK legyen jó. De az önkormányzat is velük egy kutya. Mindegy, hogy több tehetséges gyerkőc tünt már el a süllyesztőben az Ő szarakodásuk nyomán, az a fontos, hogy ne kelljen a kajak-kenu-ra pénzt kiadni.
De hova jutunk pénz nélkül. A hajó állományunk nem rossz, de mindig csak egy-egy gyereknek jut a legújjabb hajóból és az is igaz, hogy ezekenek a többségét szülőktől puncsolják össze.
Véleményem szerint nálunk minden a hatalmi harcokról és a pénzről szól.
Ezek után az a kérdés, hogyan fejlődjön magasra egy tehetséges sportoló, ha nem áll senki mögötte, csak addig amíg minden mézes bödön?
Példának itt vagyok én és a négyesem tagjai. Elkezdtem kenuzni 14 éve. Kiváló voltam. Levertem mindenkit, mindenhol. Aztán jött egy nagy ellenfél (Balázs Gabi-KSI), akit soha nem győztem le, de a nyomában voltam mindig. Meg a Vajda Attila, akit egyszer-kétszer oda csaptam ezren. Aztán jöttek a jó hajók én meg a csepeliben kepesztettem utánuk. Egyre lejjeb csúsztam és ők csak mentek, egyre jobban. Semmi sem változott, nem kaptam új hajót. Választottak maguknak egy fiatalabb fiút, aki a gyenge mezőnyében erősnek tünt és vele foglakoztak tovább. Azóta is mindig ez van. Csak annyi, hogy én büszke vagyok magamra, és a társaimra. Több, mint 150 érem lóg a falamon. Ebből 70 amit négyesben értünk el. Abban legalább soha sem kaptunk ki!
Hát ennyi, majd ha lesz még valami, írok Nektek.

Írjatok Ti is, ha gondoljátok.
faragó gábor

UI. A szakosztályunk mostani vezetője az igazgatónő, akinek a szakértelméről jobb nem beszélni, és ezt őszintén vállalom.

honlapunk: www.vvsibk.fw.hu
e-mail: vvsibk@freemail.hu
Gyűrű
Januárban kész a kenus kodex hiteles másolata 2500 huf./db. Elsőre 50db számozott példány.aztán majd ha kell még nyomunk. Mindenkinek boldogat.

gyuruk@axelero.hu
kiskenus
QUOTE(vvsibk @ 2005. Dec. 24., Saturday - 17:15)
Szia Mindenki!

Úgy érzem helyre kell tennem egy-két félre sikerült gondolatot, ami bennetek megfogalmazódott.
Szóval Kiskenus jól sikerült költői kérdése szerint a VVSI kenusai csak egy pillanatig tündökölnek, aztán eltűnnek. S, hogy miért van ez? Megmondom. Persze akinek nem inge, majd nem veszi magára, de szerintünk (BK-sok) ennek valahogy így kell lennie.
Van ez a nagy VVSI-SZK,vagy SC, már nem is tudom hol tartunk. Az egyesületen bellül vannak kajakosok, kenusok, evezősök, vitorlások, focisták és még ki tudja mi.
A kajak-kenu nálunk természetesen külön szakosztályként üzemel, és mint ilyennek mindenütt saját vezetője van. Na, itt kezdődnek a problémák.
A VVSI már hosszú ideje nem képes egy olyan emberre találni a kajak-kenu sz.o. élére, aki NEKIK megfelel. Jól lehet, hogy a sportólók már többször is megtalálták maguknak az aktuális vezető edzőt, de a vezetésnek úgy látszik az a fontos, hogy NEKIK legyen jó. De az önkormányzat is velük egy kutya.  Mindegy, hogy több tehetséges gyerkőc tünt már el a süllyesztőben az Ő szarakodásuk nyomán, az a fontos, hogy ne kelljen a kajak-kenu-ra pénzt kiadni.
De hova jutunk pénz nélkül. A hajó állományunk nem rossz, de mindig csak egy-egy gyereknek jut a legújjabb hajóból és az is igaz, hogy ezekenek a többségét szülőktől puncsolják össze.
Véleményem szerint nálunk minden a hatalmi harcokról és a pénzről szól.
Ezek után az a kérdés, hogyan fejlődjön magasra egy tehetséges sportoló, ha nem áll senki mögötte, csak addig amíg minden mézes bödön?
Példának itt vagyok én és a négyesem tagjai. Elkezdtem kenuzni 14 éve. Kiváló voltam. Levertem mindenkit, mindenhol. Aztán jött egy nagy ellenfél (Balázs Gabi-KSI), akit soha nem győztem le, de a nyomában voltam mindig. Meg a Vajda Attila, akit egyszer-kétszer oda csaptam ezren. Aztán jöttek a jó hajók én meg a csepeliben kepesztettem utánuk. Egyre lejjeb csúsztam és ők csak mentek, egyre jobban. Semmi sem változott, nem kaptam új hajót. Választottak maguknak egy fiatalabb fiút, aki a gyenge mezőnyében erősnek tünt és vele foglakoztak tovább. Azóta is mindig ez van.  Csak annyi, hogy én büszke vagyok magamra, és a társaimra. Több, mint 150 érem lóg a falamon. Ebből 70 amit négyesben értünk el. Abban legalább soha sem kaptunk ki!
Hát ennyi, majd ha lesz még valami, írok Nektek.

Írjatok Ti is, ha gondoljátok.
                                                          faragó gábor

UI. A szakosztályunk mostani vezetője az igazgatónő, akinek a szakértelméről jobb nem beszélni, és ezt őszintén vállalom.

honlapunk: www.vvsibk.fw.hu
e-mail: vvsibk@freemail.hu
*

nem feltélel s szuper új modell hajó....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.