Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: árvíz
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Egyesületek fórumai
gitarosjutka
Sziasztok!
Benneteket hogyan érint az árvíz? Nálunk a hajótérben nyakig ér a víz, a fölső épületben 130 cm. Mit tudtok a Hídépítő kupáról? Tényleg elhalasztják?
Mi lesz a Római-parti , stb vízitelepek sorsa? Judit ohmy.gif
siti
QUOTE(gitarosjutka @ 2006. Apr. 5., Wednesday - 14:51)
Sziasztok!
Benneteket hogyan érint az árvíz? Nálunk a hajótérben nyakig ér a víz, a fölső épületben 130 cm. Mit tudtok a Hídépítő kupáról? Tényleg elhalasztják?
Mi lesz a Római-parti , stb vízitelepek sorsa?  Judit  ohmy.gif
*

SZIA!!!kérdésed rá a válasz sztem mindenkit lesúlytott ez..... mad.gif sad.gif szörnyü a helyzett de elv ma már apadásnak indult a Duna bár azt mondják a vész madarak hogy jön még egy árhullám... ami nem kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem hallottam semmit arrol hogy elnapolják a Hídépitö kupát!! remélem nem:)de hát még bármi lehet!!!!!
de az a s**r hogy ha lement a duna takarithatjuk utána a dzsuvát mad.gif pfuj sad.gif mad.gif

üdv!
nincs
QUOTE(siti @ 2006. Apr. 5., Wednesday - 19:48)
SZIA!!!kérdésed rá a válasz sztem mindenkit lesúlytott ez..... mad.gif  sad.gif  szörnyü a helyzett de elv ma már apadásnak indult a Duna bár azt mondják a vész madarak hogy jön még egy árhullám... ami nem kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem hallottam semmit arrol hogy elnapolják a Hídépitö kupát!! remélem nem:)de hát még bármi lehet!!!!!
de az a s**r hogy ha lement a duna takarithatjuk utána a dzsuvát mad.gif pfuj sad.gif  mad.gif

üdv!
*

hehe... mi mázlisták vagyunk. eddig ha jön még 1 hullám, nem tom mit csinálunk. de nálunk, még nincs vízalatt a csónakház, bár a szügséges óvintézkedések, már megvannak. de a legrosszabb, hogy akármilyen szép is az idő, mi a gáton poshadunk, futás közben...sad.gifsad.gifsad.gif sad11.png sad50.gif
toloember
nincs, azért nem kell a para annyira, a következő hullám sem jön át hozzánk kivéve ha átszakad a gát, de akkor az nem csak hozzánk jön be, hanem a szentendrei útig mindenkihez. és amugyis a jövő héten már evezni fogunk...
át kell vészelni ezt a 2 hetet és utána folytatni a felkészülést...
Jutka, amúgy a Rómait minden évben elönti többé kevésbé a víz, most a szokottnál jobban, védekezni kell, ennyi...
gizmo
nélunk a kisdunán egyre kisebb a viz mindig kerulgetni kell a viz felszinérol elokerulo hordalékot angry.gif 3d_16.png 3d_19.png 3d_18.png
origo
jaj de régen voltam itt tongue.gif na m1:P
szal nálunk az egész sziget víz alatt volt már 2 hete nem jártam a szigeten sad.gif nagyobb volt a viz mint 2002ben tudjátok ahol a falra rávan irva h árviz 2002 a ksiben sad.gif
karavella
újra itt az árvíz köszönjük aigner, visy, németh és a többiek:)
Ademdefalo49
Huge cocks, wet pussies, hardcore action!
http://amazing-girl-videos.com/fullsize/wm...file=534784.wmv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.