Dejcző Balázs
2006. Apr. 19., Wednesday - 20:45
Ide várok minden tippet, azzal kapcsolatban, hogy milyen napszemüveget érdemes venni, ami nem túl drága, de nem párásodik be, és jól lehet benne evezni. Előlre is köszi minden hozzászólást.
toloember
2006. Apr. 20., Thursday - 15:14
Lol hallod, ha igényeid vannak, ne akarj olcsót
Doraaa
2006. Apr. 21., Friday - 10:25
Szia!
Max mennyit szeretnél rá költeni?
Én csak az oakleyt tudom ajánlani, minőségben szerintem az a legjobb és ha vigyázol rá eléggé sokáig is eltart!
Én két éve vettem a szemcsimet és még semmi baja nincs, igaz az ára húzós volt, de életem legjobb befektetése volt, mert mindig rajtam van, szerintem nagyon hasznos!
Főleg akkor lehet érezni a különbséget amikor evezel benne és leveszed egy pillre.. kifolyik a szemed a napsugárzástól!
Bazsi
2006. Apr. 21., Friday - 13:18
Jövő héttől megújul a www.nelo.hu honlap, és az Online áruházban lehet majd venni (sok más mellett) Oakley szemüvegeket is, ráadásul a sporoláshoz használatos szemüvegek esetében a bolti árnál olcsóbban.
Ha nem mered megvenni felpróbálás nélkül, akkor a Kajak-kenu Szövetség Bp. 13. ker. Latorca utca 2. alatti székházában lévő bemutatóteremben meg lehet tekinteni jópár típsut.
toloember
2006. Apr. 21., Friday - 14:20
Amúgy szerintem ha az ember szeme épségéről van szó, akkor nincs olyan hogy nagy pénz
gizmo
2006. Apr. 22., Saturday - 21:24
van az oakleynek budapesti boltja?
toloember
2006. Apr. 23., Sunday - 9:21
Az Andrássy úton van az Oakley központ, asszem a 7-es szám alatt!
www.mofo.hu
zoleenho
2006. May. 2., Tuesday - 18:43
QUOTE(Dejcző Balázs @ 2006. Apr. 19., Wednesday - 20:45)
Ide várok minden tippet, azzal kapcsolatban, hogy milyen napszemüveget érdemes venni, ami nem túl drága, de nem párásodik be, és jól lehet benne evezni. Előlre is köszi minden hozzászólást.

Én Carrera-t használok!!!9000 forintért vettem!!!nem párásodik nem is érzed h rajtad van csak ha leveszed akkor érzed h mennyire hasznos!!!
Van olyan jó mint az oakley és még olcsóbb is!!!Az oakley-nál a márkanevet is meg a minőséget is fizeteted Carerra-nál csak a minőséget!!!
Én ezt ajánlom!!!
gé.
2006. May. 9., Tuesday - 21:50
Komoly kérdés.
Ha rám hallgatsz... olyat veszel, amilyet akarsz.
Az áráról meg annyit, hogy inkább szemüvegre gyüjts, mint szem mütétre. Nem érdemes vmi retinagyilkost venni.
üdv.:
gé.
vadver
2006. May. 13., Saturday - 8:45
QUOTE(gé. @ 2006. May. 9., Tuesday - 22:50)
Komoly kérdés.
Ha rám hallgatsz... olyat veszel, amilyet akarsz.
Az áráról meg annyit, hogy inkább szemüvegre gyüjts, mint szem mütétre. Nem érdemes vmi retinagyilkost venni.
üdv.:
gé.
Hát ez jogos, én is ezt tanácsolnám.
Dejcző Balázs
2006. Jun. 28., Wednesday - 16:32
Vettem egy Oakley-t. Tetszik.
kajakosjack
2006. Jul. 31., Monday - 17:59

hello aki tud olcso és jo napszemüveget evezésre az irjon a kajakosjack@freemail.hu -ra és ha lehet küldjön képet mind1 hogy milyen
adelante
2006. Dec. 15., Friday - 14:00
Egy olyan webáruház, ahol minőségi szemüveget kínálnak, elfogadható áron, designra, mint az
Oakley napszemüveg , de olcsóbb
adelante
2007. Jan. 4., Thursday - 13:43
Pontosan itt találhatók az
oakley napszemüveg jellegű napszemüvegek.
adelante
2007. Jan. 4., Thursday - 13:44
Javítok : Itt találhatók az
Oakley napszemüveg jellegű napszemüvegek
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.