Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Masters VB-Poznan
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Masters
canoedoc
Aggodalmam a tízéves korcsoportokkal kapcsolatban nem alaptalan. Végigszámoltam a Racice-i és a Poznan-i versenyen befutott hajókat - hozzáteszem, hogy a Racice-i honlap eredménylistája néhány futomot illetően nem működik, tehát a biztosan látható hajószámoknál még többnek kellett lenni - és a különbség szignifikáns:

676 hajó Racice-ben és csak 475 hajó Poznan-ban!
(ráadásul Racice-ben nem szerepelt a versenykiírásban a K4 2.000 m (a helyszínen szerveztem egy ffi k4 2.000 m versenyen kívüli futamot), vagyis azokkal a számokkal még nagyobb lenne a különbség.

Tehát nagyon fontos volna az ICF-et megint zaklatni, tegye hivatalossá az ötéves korcsoport-beosztást, és engedélyezze az átlag-életkor alapján a csapathajók besorolását ( jó, legyen egy max. 15 éves korkülönbség-limit!). Itthon meg (szerintem) mindenképpen - a rendező jogán, vagy demonstráció gyanánt, hogy ez jó és működik) ilyen feltételekkel rendezni.
tartan
Sziasztok! Vártam egy kicsit a véleményemmel, mert ezen a két versenyen nem indultam, de előtte az első két nemzetközin Szegeden és Poznanban igen. Egyetértek az 5 éves korosztályokkal és az átlagolással, valamint az 1000m-s és a 200m-s távokkal ahogy annak idején is volt. Amennyiben Vaskúti kollégánk interjújában elhangzott szegedi nemzetközi masters verseny megrendezése tényleg létrejön, akkor így kellene lebonyolítani. Az előfutamos, vagy futam győzelmes rendszer eldöntése szerintem részlet kérdés, az első kettő verseny futamonkénti volt, de végül is nekem mindegy.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.