Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vélemények a VB-ről
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Csevegő
toloember
Itt az enyém:
A VB folyamán sokszor hallottam h 400 millió forintot költöttek a VB-re, ami meg is látszott a közvetítésen és a versenyen, hiszen gyöngyörű képeket láthattunk a mezőny fölött száguldó kameráktól. Örülünk hogy a versenyzők jól érezték magukat, de szerintem ez a közönség legnagyobb részére már nem mondható el. Vegyük példának a szombati napot, amikor alsó hangon volt kb 40 fok. Minden emberről dőlt a víz, szerintem mindenki szerette volna egy kicsit bevizezni magát, de ezt nem nagyon tehettük meg, hiszen a kiépített WC-k és a kültéri zuhanyzók mind elvoltak kerítve az akkreditált rész számára, a fontosabb embereknek... Mit tehet a nem VIP közönség, beállhat esetleg a zuhanysátorba, vagy mi is volt az, amelyből a vizet simán elfujta 1-2 kisebb-nagyobb széllökés. Tehát a problémát, hogy a saját levünkben fogunk megfőni, még mindig nemtudtuk megfelelően orvosolni. Tökéletesen megértem hogy a pályában nem lehet fürdeni még a szünetben sem, hiszen zavarja az éppen versenyző és melegítő versenyzőket... Na de kérdem én, hogy mondjuk 2000 fölött mért nem lehetett bemenni? Ott ki az istent zavart volna 1-2 fürdőző? Rendőrségi feljelentés és a versenyből való kizáráős mellett bátran felfrissíthetted magad, a security bátor hősei még a lábáztatást sem engedték meg. Rendben, ha ezt sem lehet, akkor menjünk, igyunk valamit. Egy korsó sört 300 forintért...egy üveg vizet 200 forintért... Mindemellett még a figyelmünket is felhívják a napi folyadékmennyiség bevitelére, szép dolog hogy figyelnek ránk, de azért az hogy kettőnknek egy nap közel 10000 forintot kell elköltenünk innivalóra, az szerintem egy kicsit vérlázító. Rendben, nem nyavajgunk, izzadunk, barnulunk...
Azt sem értem hogy miért volt szükség szektoros jegyekre, amikor 2002-ben az EB-n remekül megoldott volt az hogy érkezési sorrendben az emberek elfoglalják ülő vagy állóhelyüket. Ezzel szemben idén, akinek esetleg kicsit kevesebb van a zsebében, vagy nemakar sokat kiadni azért hogy lássa a mieinket, azok bátran leülhettek a fűre (az ő ülőhelyükről sem gondoskodott már senki sem) 250 fölé, ahonnan már a kivetítők is alig látszottak, szal szerencsétleneknek maximum a többi szektor örömkiáltásaiból informálódhattak 1-1 dobogós helyezésről.
Nem egy embert hallottam panaszkodni, sőt én is köztük voltam, hogy a karszalagot amit kaptunk nagy műgonddal túl szorosra ragasztották vagy éppen az emberek bőrére. Ha esetleg letépted magadról, mert eleged volt akkor meg jöt a pampogás hogy így bizony neked itt már nincs helyed, sorry....

Ettől függetlenül, én még remekül éreztem magam, ezektől a hibáktól eltekintve köszönöm a szervezőknek ezt a nagyszerű hétvégét!

Jah, és nehogy kimaradjon: Köszönöm a Magyar csapatnak ezt a remek teljesítményt, és hogy ennyi örömet szereztek a hazai közönségnek! smile.gif

U.i: A szerkesztési és helyesírási hibákért elnézést, nemvolt már kedvem újra átolvasni tongue.gif
kosee
nagyon király volt minden!
anya
Igazad van. A verseny csodálatos volt, de láttam mozgássérülteket is, akik 2+2 kilometereket gyalogoltak ( santikaltak ) be, gondolom utana ki is . Sokan rosszul lettek. Legalabb zuhanyokat állitottak volna fel. vasárnap délutan 2-kor már nem lehetett ásványvizet kapni a B bejarat elötti büfében.
A VIP szektor meg üresen tátongott, van róla fényképem. A nagy emberek nem voltak hajlandók kiülni a napra,csak a 10 ezer mezei néző.
Tiz százalékkal kevesebb biztonsági gorilla helyett inkább vizet szerveztek volna meg árnyékot...

A verseny fantasztikus volt mindezek ellenére.
Kuci captain
smile.gif Hello!

Csodálatos volt a Vb szerintem a sok gyalogláson kívülnem lehet semmire sem panaszunk,főleg a csapatunkra nem.Gratulálok az egész csapatnak ,legfőkép
az ezer négyesnek,hogy megcsinálták amit tudnak,Ti vagytok a legnagyobbak,és örülök,h Ákos és Kökszi azért így is világbajnok lett,remélem jövőre egysben is ott lesznek. smile.gif
hannawald
helló,

tényleg fantasztikus volt a VB. Előszöris a hangulat. Te jó ég! Ennyi lelkes szurkoló. És nagyon jó volt, hogy persze a magyarok kapták messze a legnagyobb üdvrivalgást, a dobogón mindenkit megtapsoltunk rendesen és azok alatt a futamok alatt is nagy hangzavar volt, amikben nem voltunk érdekeltek. Ennyivel inteligensebbek a kajak-szurkolók, mint az úszó-szurkolók? smile.gif na jó, ez csak vicc! és az osztó-szigetről eszméletlen jól nézett ki a tribün smile.gif
A versenyről:1000en Attila rendesen megadta a hangulatot! Húúúúúú, azt a hajrát, sztem sosem fogom elfelejteni, ha tippelhetek az utolsó 200 m-en 120%ot hozott ki magából biggrin.gif
Dalma meg remek vrsenyzéssel, nagy fölénnyel nyerte meg (mégha be is rántja kicsit a bal kezét smile.gif mi lenne ha nem tenné? akkor 2 bólyasorral nyerne? biggrin.gif
Utána jöttek Kolóék... persze sikerült megint túl paráznom... a 35 fokban, amúgy is kicsit szédültem, de amikor elkezdtem izgulni miattuk, már az ájulástól féltem...smile.gif kb 700m-ig rettegtem, mert vk azt mondta, hogy az 5ösön jönnek, és így egészen addig Wylenczekéknek szurkoltam (ami nem baj, mert egyébként is imádom Wyleczeket, nade ha előbb tudom, hogy mi vezetünk, jobb lett volna smile.gif), de aztán amikor megláttam, hogy a 6oson vannak! Áááááááá! biggrin.gif:D annyira boldog voltam, hogy le sem tudom írni! wink.gif
Kucsiék is nagyon atomok voltak, meg ugye Katiék is smile.gif (ez mondjuk "alap" ->nagyon el vagyunk már kényeztetve...smile.gif)
Oláh Tomi C4-ének is nagyon szurkoltunk ám, fóleg Mike Robi miatt,hamár 1esben ilyen peche volt. tök jól jöttek!
és a K4ünk is fantasztikusan szerepelt. Horiék igazán megérdemelték ezt! Timiék meg épphogy elkezdték az arany gyűjtést smile.gif
500on rettenetesen drukkoltam Bionak! Talán ez a verseny nem úgy sikerült,ahogy tervezte, de azért ez az eredmény is nagyon jó ebben a mezőnyben! mert ahogy néztem... te jó ég, milyen mezőny gyűlt ott össze...nem volt semmi...smile.gif
aztán Dalma duplázott!!! ezaz! és most nem kellett kinéznie és Simitől kérdeznie hényadik lett, elég egyértelmű volt, hál'Isetnnek! smile.gif mégha Ő úgyis érezte, hogy lehetett volna jobb is. smile.gif
ismét C2, úgy éreztem, már megtették Kolóék, "amit megkövetelt a haza" előző nap, szóval nyugodtabb voltam, de nagyon szorítottam, hogy a dobogó meglegyen...hát meglett biggrin.gif
K2 - annyira egyszerre értek be, hogy lövetem sem volt hanyadikok lettek... aztán megkaptam smsben smile.gif
NK2 - egyáltalán miért is indítanak ellenük bárkit is? ja, végülis az ezüst és a bronz is nagyon szép biggrin.gif

fúúú, még ódákat tudnék zengeni, de belefáradtam a felsorolásba. Boros Gergely 200át "sirattam" még meg, mert olyan hihetetlenül jól jött! és ha a végén nem billen be, arany lett volna... teljesen megérdemelten. de tudom milyen a 200 végén szétesni smile.gif
aminek viszont még nagyon-nagyon örültem az a Timi volt! Bravó Óriás! smile.gif 200on hogy lehet ennyivel nyerni? áruld már el! biggrin.gif

Amúgy a szervezés meg minden jó volt, egyetlen egy dolgot leszámítva: 3 kmes gyaloglást... igazából túl lehetett volna élni, ha nem 35 fok van... de akkoris az idősebbekre, meg a kisgyerekre gondolni kellett volna. A főbejárathoz kellett volna vhogy egy parkolót kiépíteni és odarakni a bejáratot... majd legközelebbre smile.gif 2011re smile.gif legalábbis sztem a 40. icf flatwater championship-nek keresve sem találhatnának jobb helyet, mint Szeged smile.gif

elnézést a hosszú írásért, de folyik belőlem a szó smile.gif

üdv mindenkinek és HAJRÁ FIÚK-LÁNYOK!

hannawald
a képen Koloék és Wylenczekék smile.gif
lappantyú
Osztom az előttem szóló panaszosok véleményét: a verseny nagyon jó volt, a rendezés pedig BOTRÁNY!!! Elkérnek 4400-t a kétnapos belépőért, aztán fizess napi 800-t a parkolásért a szántásban, sétálgass 3 km-t 40 fokban, majd ezért a pénzért üldögélj órákat tűző napon, rohadjon le az agyad... Persze beülhetsz árnyékba, ha nem akarod nézni a versenyt. De minek is panaszkodunk, hisz vehettünk hugy meleg ásványvizet 200 forintért (amíg el nem fogyott), használhattuk a remek Toitoi-kat, majd a napszúrástól örömittasan visszasétálgathattunk 3 km-t...
Köszi, remek volt.
3d_16.png
Természetesen a verseny nagyon jó volt (főleg, ha úgy nézhettem volna, h nem vakulok meg és nem megy szét a fejem a napszúrástól....)
SooTomi
6 arany ezren....6 arany 1000en....6....arany....ezren....!!!!!!! 6!!!!!
kjonathan92
Panaszkodtok össze vissza, az igaz hogy bazi meleg volt, és sétálni is kellett (a sétát el lehetet viselni annak aki nem lusta sportolni vmit) de az ásványvizekkel nem volt semmi gond mert beengedték a palackokat amit hozott az ember. Tehát ha veszel a Tescoban egy karton vizet 600ft-ért, inni is tudsz és hüteni magadat. dry.gif

A verseny pedig fantasztikus volt!!!!!!!!! Mindenkinek gratulálok a magyar csapatból. biggrin.gif
Ilyen jó versenyt még nem látott a világ!! Csak így tovább magyarok!! rolleyes.gif
Titkobravo
QUOTE(lappantyú @ 2006. Aug. 22., Tuesday - 9:16)
Osztom az előttem szóló panaszosok véleményét: a verseny nagyon jó volt, a rendezés pedig BOTRÁNY!!! Elkérnek 4400-t a kétnapos belépőért, aztán fizess napi 800-t a parkolásért a szántásban, sétálgass 3 km-t 40 fokban, majd ezért a pénzért üldögélj órákat tűző napon, rohadjon le az agyad... Persze beülhetsz árnyékba, ha nem akarod nézni a versenyt. De minek is panaszkodunk, hisz vehettünk hugy meleg ásványvizet 200 forintért (amíg el nem fogyott), használhattuk a remek Toitoi-kat, majd a napszúrástól örömittasan visszasétálgathattunk 3 km-t...
Köszi, remek volt. 
  3d_16.png
Természetesen a verseny nagyon jó volt (főleg, ha úgy nézhettem volna, h nem vakulok meg és nem megy szét a fejem a napszúrástól....)
*

Attila001
QUOTE(Titkobravo @ 2006. Aug. 31., Thursday - 19:24)

*

Üdv

Én úgy gondolom, hogy a Botrányos jellző kicsit erős.
Azon kívül, hogy ''sokat'' kellett gyalogolni,(ha 500 ig nézem akkor is csak 3-4km oda vissza) azon kívül sok panasz nem lehet a szervezésre.
Rengeteget dolgoztak, illetve költöttek a pályára, ami szerintem elég színvonalas volt eddig is minden szempontból.Ezek után meg.....!
Az hogy a büfések ''meleg'' ásványvizet adtak, az már a büfések dolga.
Az idő..... tényleg elég meleg volt, de nem várhatja el senki, hogy az egész nézőteret lefedik valamivel(ezért voltak szektrok a,b,c, stb...), ezt lehetett tudni...!
A belépőről lehet vitatkozni, így utólag nem tartom olyan soknak.
Egyy Kajak-Kenu verseny ilyen!!
Én azt mondom, hogy egy nagyonjó szervezésű Világbajnokság volt, az eredményekről nem is beszélve.A hangulatot, a közvetítést, a szervezést, és elsősorban a Versenyzőket csak dicsérni lehet!!!!

siti
sziasztok!!!!!!

sztem marha jo volt! és a szervezéssel se volt gond!!!az árnyékot megoldhatod egy esernyövel mi ezt tettük!:D üditött simán bevihettél és ha beteszed az ernyöd alá hüvi maradt!!! és a locsi-pocsit is megoldhattad mert volt ien vizes blok ahol ömlött a VIZ!!!!!! és már is megsporoltad a pénzed!!!!!!!! smile.gif erröl ennyit!

Mellesleg fantasztikusan szerepelt a MAGYAR CSAPAT!!!!Le akalappal elöttük!!!!!!
Szép volt Mgyarország!!!!
Jenny
sziasztok

sztem sem volt ennyire nagy baj a szervezéssel.. igaz h drága volt a jegy, de sztem ez midnehol így van.. és ahhoz képest a magyar csapat szereplése miatt megérte elmenni.. én csak annyit mondthatok, h sztem is nagyon joo volt.. esernyő alatt télleg ki lehetett bírni (ugye sitikém:P) és sztem jobb h meleg volt, minthogyha szakadt volna az eső.. és mindenki fázott meg piszkos (sáros) lett volna.. és amugy is mindig csak a jokra kellett visszaemlékezni...
Richárd00
Hátt igen a Vb ott volt a szeren a magyar csapat meg szombat este mi is:D sztem naon jól sikerült:D
Orsi
QUOTE(Richárd00 @ 2006. Oct. 27., Friday - 18:21)
Hátt igen a Vb ott volt a szeren a magyar csapat meg szombat este mi is:D sztem naon jól sikerült:D
*

Hát igen..te aztán ott voltál a szeren.....
pöcök
QUOTE(Richárd00 @ 2006. Oct. 27., Friday - 19:21)
*

szívemből szóltál laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.