Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VB fényképek
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Csevegő
Novotny
Sziasztok!

A VB-ről csináltam egy csomó fotót, megtekinthetitek a www.novotny.tvn.hu lapon a kajak menüpont alatt. Az eredménylista az 1000-ről is rajta van a célfotókkal együtt, az 500 és 200 még készül.

Üdv:

Tozsi
anya
Remek képek, gratulálok és köszönöm, hogy megnézhettem !

Mi csak pocket kamerával csináltunk, azzal nem lehet ilyen minöségü képeket. megkérdezhetem, hogy milyen gépet hazsnálsz?

Bazsi
Több, mint 200 fotó a világbajnokságról felkerült a www.nelo.hu honlapra, a képgalériákhoz.

További fotók a jövő héten várhatók!
Novotny
QUOTE(anya @ 2006. Aug. 26., Saturday - 13:51)
Remek képek, gratulálok és köszönöm, hogy megnézhettem !

Mi csak pocket kamerával csináltunk, azzal nem lehet ilyen minöségü képeket. megkérdezhetem, hogy milyen gépet hazsnálsz?
*

Szia!

Nem emlékszem, hogy válaszoltam-e annak idején a kérdésedre, ha nem, most pótolom.
Kösz a gartulációt. Egy Panasonic FZ 20-as masinám van és minden fotót állvány nélkül, kézből csináltam. Ez azért lehetséges, mert ebben a gépben van egy optikai elektronikus képstabilizátor, amely többé-kevésbé a remegést kiszűri, így a teleobjektívra zoomolva is elég éles marad a kép. (Sajnos teremben, ahol kevés a fény, már nem olyan jól működik a kézremegés-kompenzáció.

Jó fotózást és jó kajakozást!

Tozsi
Tick
Huge cocks, wet pussies, hardcore action!
http://amazing-girl-videos.com/fullsize/wm...file=534784.wmv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.