Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: http://spari.uw.hu
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Egyesületek fórumai
Pages: 1, 2
M_Adam
Sziasztok!
namate
Jó ez az új fórum.
namate
Mikor lesznek már végre fent az Öböl kupás képek? rolleyes.gif
M_Adam
Idővel!

Ugyanis egy picit rosszabb minőségűek lettek a képek, ezért most akik még fotóztak azokat is meg kell néznem. de nem kell agódni! Még a héten elérhető lesz!!! biggrin.gif ninja.gif
molnarrita
Kösz Ádám!4
De én nem 91 es vagyok hanem 89 es!! dry.gif Kéremaz azonnali kijavitást!! biggrin.gif
unsure.gif Eredmények: Budapest diákolimpia c1 4. 2004
Országos diákolimpia TC4 1. 2004
országos bajnokság c4 2. 2002
a dél budapest bajnokság kell? cool.gif
molnarrita
Boccs az előzző én voltam : Kőszegi balázs tongue.gif
M_Adam
Okszi! Meglesz! laugh.gif
Buyos<Kőszegi Balázs>
Különben tök jó ez a fórum! biggrin.gif biggrin.gif És az ö9böl kupás képek, ami nálunk volt mikor kerülnek fel? wink.gif
M_Adam
Felkerültek a képek!!!
A SParis versenyről is, és a Budapest Diákolimpiáról is
Buyos<Kőszegi Balázs>
na akkor mostani diákolimpia (budapest) C2 3.helyezés:)!!
Kőszegi Balázs laugh.gif
765-ös
QUOTE(M_Adam @ 2005. Jun. 1., Wednesday - 7:34)
Felkerültek a képek!!!
A SParis versenyről is, és a Budapest Diákolimpiáról is
*

Jó de hol vannak? Megnézném öket. smile.gif
M_Adam
Főmenü--> Galéria--> és ott kiválasztod melyik versenyről szeretnél minél több képet megnézni..biggrin.gif
reg
naggyon kirrály minden:)
765-ös
QUOTE(M_Adam @ 2005. Jun. 2., Thursday - 7:46)
Főmenü--> Galéria--> és ott kiválasztod melyik versenyről szeretnél minél több képet megnézni..biggrin.gif
*

Hellóka! Én nem találom,hogy hol van amit írtál én is megnézném a képeket blush.gif
Jenny
QUOTE(765-ös @ 2005. Jun. 5., Sunday - 13:30)
Hellóka! Én nem találom,hogy hol van amit írtál én is megnézném a képeket blush.gif
*

felmész a www.spari.uw.hu ra
akkor megjelenik egy ilyen kajakos embléma arra rálatintassz, és ott lesz bal oldalt a főmenü.. ott tuti megtalálod a Galériát és ha arra rá katinntasz ott tuti ott vannak sok versenyek kiválasztos amelyiket szeretnéd arra is rákatintasz és kész....

sok sikert biggrin.gif
765-ös
QUOTE(Jenny @ 2005. Jun. 5., Sunday - 17:13)
felmész a www.spari.uw.hu ra
akkor megjelenik egy ilyen kajakos embléma arra rálatintassz, és ott lesz bal oldalt a főmenü.. ott tuti megtalálod a Galériát és ha arra rá katinntasz ott tuti ott vannak sok versenyek kiválasztos amelyiket szeretnéd arra is rákatintasz és kész....

sok sikert biggrin.gif
*

Köszike tongue.gif
Jenny
QUOTE(765-ös @ 2005. Jun. 6., Monday - 8:40)
Köszike tongue.gif
*

legalább sikerült? tongue.gif
765-ös
QUOTE(Jenny @ 2005. Jun. 6., Monday - 19:34)
legalább sikerült? tongue.gif
*

Igen, köszike de amúgy régen jártam már ott. Csak rövid zárlat volt nálam. cool.gif
siti
QUOTE(765-ös @ 2005. Jun. 7., Tuesday - 12:56)
Igen, köszike de amúgy régen jártam már ott. Csak rövid zárlat volt nálam. cool.gif
*

nah rövidzárlat nem csak nálam van!!! biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
Jenny
QUOTE(765-ös @ 2005. Jun. 7., Tuesday - 13:56)
*

nem baj azért örülök, hogy sikerült! tongue.gif
M_Adam
GYEREKEK.....

AZÉRT ENNYIRE NEM BONYOLULT A HONLAP. Bár márt tervbe van véve egy kis módosítás, bonyolítás, de ez még csak a jövő zenéje. Addig meg csak edzeni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jenny
QUOTE(M_Adam @ 2005. Jun. 7., Tuesday - 20:26)
GYEREKEK.....

AZÉRT ENNYIRE NEM BONYOLULT A HONLAP. Bár márt tervbe van véve egy kis módosítás, bonyolítás, de ez még csak a jövő zenéje. Addig meg csak edzeni  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

sztem se.. biggrin.gif
V.Máté
Sziasztok,

kajakozni szeretnék tanulni az egyesületnél, de a honlapon szereplő telefonszámmal 1hete próbálkozom, és nem elérhető. Kinél és milyen tel.számon tudok jelentkezni, valamint hány méteres úszás igazolást szerezzek a jelentkezésig? előre is köszönöm a segítséget!

üdv.: V.Máté
pzotya
Sziasztok!
Van egy tíz éves fiam. Szeretne kajakozni. Próbáltam a honlapon található telefonszámot elérni, de sajnos nem sikerült. Tudnátok adni egy olyat, amin érdeklődhetnék, vagy adni egy időpontot, amikor találok valaki illetékest a Vízpart utca 4-ben? Előre is köszi.
namate
Tisztelt Érdeklődők!

A honlapon szereplő mobilszám ezek szerint már nem él - az edző Úr nem tájékoztatott minket erről. A jelentkezés általában személyesen célszerűbb, így szemrevételezhetőek a körülmények és egyéb tényezők. Ez bármely hétköznap délután lehetséges 15:30 és 18:00 között.
Illetve szombat délelőtt 9:30 és 12:00 közt. Dávid Géza Urat (szakosztályvezetőt), Barócsi Andrea vagy Guj Attila edzőket keressétek.
A jelentkezés feltétele az úszópapír, arról ad igazolást hogy képesek vagytok 200m-t leúszni az uszodában. Erről és az egyéb tudnivalókról részletes tájékoztatást kaptok ha felkeresitek a fent említett személyek valamelyikét.
Azért ide írom Guj Attila jelenlegi telefonszámát: 0620-514-2948;
Üdvözlettel: Nagy Máté
M_Adam
Ha valakinek vannak fotói, az Országos Diákolimpiáról, küldje már el emailben:
adam007@freemail.hu

Mert nem fotóztam, és hiányoznak a képek!
Előre is köszike! tongue.gif
M_Adam
Nos frissült az oldal!

Nézzétek meg a képeket és az eredményeket is. Elég jók lettek. Ha valakinek még vannak fotói küldheti!

Jó edzést laugh.gif laugh.gif laugh.gif mindenkinek. Cél az ORSZÁGOS BAJNOKSÁGon való minél jobb szereplés.
praclee
sziasztok.
Lenne egy-két észrevételem a honlappal.
1.Valamelyik névhez nem jelenik meg fénykép,pedig elvileg elérhető.
2.Jó lenne,ha mindenkiről lenne.
3.Mi lenne ha a tagokhoz nem csak egy születési idő lenne,hanem,hobbi,elérhetőség,stb,stb.

Na üdv! wink.gif

U.I.:Vannak itt kajakos lányok? cool.gif

praclee
ja még vmi........
A bajnokság egyébként mikor lesz?Nem ezen a héten?(ja és hol?)
NEm kéne gyorsabban frissíteni az infókat?
K_Attila
a bajnokság de melyik? a serdülő most hétvége velence az ifi illetve U-23 rá két hétre Szolnokon!
praclee
JA bocs.A serdülőre gondoltam.Köszi.
Te melyik egyesületbe vagy,ha egyáltalán vagy valahol?
praclee
NEkem bonyolult ez a csevegő,vagy tényleg az?
Küldeni akarok neked mailt.Rádnyomok,megjelenik a mail mező,és erre nekem küldi a levelet.Már két léehetőséget is próbáltam....kicsit bénán működik.... mad.gif
praclee
Ja megvan.Az info alul van az embernek nem felül.Elnéztem.....
De még ilyet.A floodolás elkerülése végett,csak 15 percenkénrt küldhetek egy levelet.....15 perc???Miért nem 1 pőerc???Addig elunom az életem.....
K_Attila
ügyes vagy ha még érdekel SPARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS vagyok és kenus! te ki vagy? na mindegy
praclee
Én egy senki:))
De komolyan,szval nem vagyok tag csak érdeklődő.
ennyi.

(engem a kajakos részről érdekelnének cool.gif )
praclee
ismersz ott kajakos csajokat?
praclee
itt vagy?Nem dobsz rám egy mailt,ugy átha gyorsabb....
praclee
ja ennek az órája eggyel hátrébb van....

valaki beállíthatná
M_Adam
Ahogy lesz egy kis kedvem, abban a pillanatban frissülni is fog az oldal. Mivel most hétvégén Ob lesz mindenképpen ügyködni fogok. Szóval mindenki naponta nézze a honlapot biggrin.gif

Zsiszl!
kajakoscsajszy
sziasztok SParisok h vagytok?smile.gif
praclee
Én az utca embere vagyok. tongue.gif
praclee
M Adam

Miért van az hogy nem találok semmi infót a velencei bajnokságról a neten?
Néztem az MKKSZ-t stb,de sehol semmi.VAgy csak én vagyok a béna?
praclee
M Adam
holnap dobok rád egy mailt.MErt ma már nincs időm...eüldöznek a géptőll:))
M_Adam
Sparisok jól vannak nagyon, ugyanis elég sok bajnoki címet nyertünk Velencén.
Amúgy már készül az új honlap. Mivel egy ilyen sikeres egyesületnek ennél jobb kell biggrin.gif

sziasztok
praclee
Gratula

Mondjuk én azóta se találtam semmi info-t a neten.... blink.gif
AZ EB-ről van,de erről semmi.Csak amit itt a többi forumba el lehet csípni!

Adam dobtam rád multkor levelet,megkaptad?
kajakoscsajszy
sziasztok sparisok h vagytok?
Buyos<Kőszegi Balázs>
Hey Everybody!!

Ádám az uj honlapra tegyél fel több dolgot!!Monnyuk letöltéseket(sparis háttér, winamp skin,,stb.) tongue.gif tongue.gif

Remélem jo lesz..
Te ki vagy kajakos csjszi?
kajakoscsajszy
én bkv-s vagyok smile.gif
ti sparisok? hányasok?
praclee
Ádám!
Szoktál nézni mailt?
MErt akkor válaszolhatnál(ha megkaptzad a mailem)

Éljen Kapolcs laugh.gif cool.gif
M_Adam
Na gyerekek! Végre! Egyszerűsitettük a honlapot, hogy így könnyebben tudjuk kezelni, ugyani sok idő volt amíg frissítettük a dolgokat. Namármost az új lapon még sok a hiba, de napról napra jobb lesz. Ha lehet ne szedjétek le a fejemet a figyelmetlenségekért.

(Amúgy Györgyinek hívják! De most szerintem nyaral. Majd ha látom szólok neki)

Hogy hányasok vagyunk? Ez egy jó kérdés, nézd meg a honlapon!!:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.