Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dunaferr
MKKSZ fórumai > MKKSZ > Egyesületek fórumai
DAC-os csaj
ha estleg Dujv. környéki vagy, netalántán még sportolsz is akkor itt a helyed!
szöszi
dunakeszi közelinek számit???? biggrin.gif
szöszi
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 1., Monday - 14:44)
ha estleg Dujv. környéki vagy, netalántán még sportolsz is akkor itt a helyed!
*

nem sok dunaferrest fogsz találni
cartman_
hello! én szolnoki vagyok de honlapomon sok kép van dunafferresekröl biggrin.gif
http://www.kenu.fw.hu
diliskajakos
vlmi théma??????????????? smile.gif
kajakoscsajszy
DAC-os csaj te dunaferres v?
DAC-os csaj
Cartman! köszke a linket! amúgy pedig igen, én Dunaferr-es vagyok!
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 8., Monday - 12:58)
Cartman! köszke a linket! amúgy pedig igen, én Dunaferr-es vagyok!
*

éljen vollein és lakatos
hehehe tongue.gif
DAC-os csaj
Pont a Lakatos???!!!! wink.gif a Volein még ok dehát a Lakatos! nah mindegy! én más párti vagyok! cool.gif
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 26., Friday - 13:33)
Pont a Lakatos???!!!! wink.gif  a Volein még ok dehát a Lakatos! nah mindegy! én más párti vagyok!  cool.gif
*

csak poéni szintű volt a dolog.a lekatos finomna is szólva egy ****
Baia Imperiale
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 27., Saturday - 12:28)
csak poéni  szintű volt a dolog.a lekatos finomna is szólva egy ****
*

Miért,ki problémátok a Lakival? biggrin.gif PARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ biggrin.gif DÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAC-os csaj
hát sztem egyszerübb lenne azt kérdezni, hogy mi nem a problémánk a Lakatossal! merthogy arra rövidebb választ lehetne adni! cool.gif éljen a ............. nah ezt inkább hagyjuk! biggrin.gif
DAC-os csaj
ööö...jut eszembe! honnan ismeritek egyáltalán a Lakatos csúnya fejét? wink.gif
cszsuzsi
sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.Nem tudjátok véletlenül,hogy Simon Miklóssal-az edzővel-hogy lehet felvenni a kapcsolatot???
wink.gif
kiskenus
QUOTE(cszsuzsi @ 2005. Aug. 28., Sunday - 21:39)
sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.Nem tudjátok véletlenül,hogy Simon Miklóssal-az edzővel-hogy lehet felvenni a kapcsolatot???
wink.gif
*

szerintem menj el hozzá...
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 28., Sunday - 20:17)
*

egyszer elvert álogatón...azóta sem..hehe
meg voltunk együtt dzőtáborban...
DAC-os csaj
jézus! te szegény! edzőtáborban? uhhh! nekem az a 2 perc is sok amíg látom edzésen! őszinte tisztelet neked, hogy túlélted! tongue.gif
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 29., Monday - 19:55)
jézus! te szegény! edzőtáborban? uhhh! nekem az a 2 perc is sok amíg látom edzésen! őszinte tisztelet neked, hogy túlélted! tongue.gif
*

neem néhe különben tiszat jó arc
Baia Imperiale
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 28., Sunday - 19:17)
*

Onnan ismerem a fejét, hogy én is dunaferres vagyok biggrin.gif
DAC-os csaj
hát wink.gif lehet, hogy néha jó arc, de olyankor valahogy soha nem sikerül vele találkoznom! wink.gif
DAC-os csaj
nem mondod komoylan, hogy dferr-es vagy?! blink.gif hát ez tök jó! akkor ismerlek! valószínű! smile.gif bár így egyenlőre fogalmam sincs, hogy ki lehetsz! dry.gif
Richárd00
nincs vkinek egy penco árlistája?
cszsuzsi
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 28., Sunday - 21:41)
szerintem menj el hozzá...
*

Elmennék,de nem tudom hol találom.Nem tudnátok egy emilcimet adni?Fontos lenne.Előre is köszi
kiskenus
QUOTE(cszsuzsi @ 2005. Aug. 30., Tuesday - 23:54)
Elmennék,de nem tudom hol találom.Nem tudnátok egy emilcimet adni?Fontos lenne.Előre is köszi
*

mondjuk abban az egyesületben??
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 30., Tuesday - 18:11)
hát wink.gif  lehet, hogy néha jó arc, de olyankor valahogy soha nem sikerül vele találkoznom!  wink.gif
*

nálam is ritka... 3d_06.png
DAC-os csaj
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 31., Wednesday - 11:02)
nálam is ritka... 3d_06.png
*

hmmm.....micsoda meglepetés!! smile.gif bár szerintem lassan hanyagoljuk a témát mert ha véletlenül erre téved nem biztos hogy hát....izé...
de azért még annyit zárásként, hogy a múltkor el lett kapva! de csak egy kicsit! laugh.gif remélem azért egy életre emlékezni fog az RFG-re!
kiskenus
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Aug. 31., Wednesday - 17:33)
hmmm.....micsoda meglepetés!! smile.gif  bár szerintem lassan hanyagoljuk a témát mert ha véletlenül erre téved nem biztos hogy hát....izé...
de azért még annyit zárásként, hogy a múltkor el lett kapva! de csak egy kicsit!  laugh.gif  remélem azért egy életre emlékezni fog az RFG-re!
*

az mit jelent hogy RFG??
cszsuzsi
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 31., Wednesday - 12:01)
mondjuk abban az egyesületben??
*

Nem vagyok Dunaújvárosi.Most hallottam,hogy Benedek Dalma edzője és rájöttem,hogy Simon Mikit régről ismerem.Szeretném megtalálni,de nem tudok elmenni hozzá.Gondoltam valamelyikőtök tudna segíteni.Ti ismeritek őt??
DAC-os csaj
QUOTE(kiskenus @ 2005. Aug. 31., Wednesday - 18:58)
az mit jelent hogy RFG??
*

az RFG a Rózsa Ferenc u. bandája! és a Lakatos ez utóbbi időben eléggé beszokott oda! telefonlopás stb.... ráadásul a pont a mellettünk lévő suliba vették föl! nem hiszem el! így mégtöbbet látom a csúnya fejét! sad50.gif amugy Baia Imperiale ha erre jársz igazán megmondhatnád majd, hogy kivagy! rolleyes.gif Simon Miklóst pedig sajan nem ismerem! nah mára ennyi!
Baia Imperiale
Ciao DAC-os csaj!

Komi vagyok, de én sem tudom, hogy ki vagy?! biggrin.gif
Baia Imperiale
Ciao DAC-os csaj!

DAC-os csaj
QUOTE(Baia Imperiale @ 2005. Sep. 3., Saturday - 11:16)
Ciao DAC-os csaj!

*

szijja Komi!

nahát! akkor már tudom, hogy kivagy! én Kitti vagyok! nem Takács! tudod! a seri nője! mármint nem úgy, csak a lakatos ismét kitett magáért! de ha megkérhetlek ne szólj neki arról a sok szép dologról amit róla írtam! rolleyes.gif de te amúgy jársz még edzésre?
Baia Imperiale
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Sep. 3., Saturday - 15:05)
szijja Komi!

nahát! akkor már tudom, hogy kivagy! én Kitti vagyok! nem Takács! tudod! a seri nője! mármint nem úgy, csak a lakatos ismét kitett magáért! de ha megkérhetlek ne szólj neki arról a sok szép dologról amit róla írtam! rolleyes.gif  de te amúgy jársz még edzésre?
*

Szia Kitti!

HA nem Takács vagy, akkor nem tudom hogy ki lehetsz, legalábbis nem ugrik be!
Segíts egy kicsit, hogy rájöjjek! smile.gif
DAC-os csaj
QUOTE(Baia Imperiale @ 2005. Sep. 6., Tuesday - 17:50)
Szia Kitti!

HA nem Takács vagy, akkor nem tudom hogy ki lehetsz, legalábbis nem ugrik be!
Segíts egy kicsit, hogy rájöjjek! smile.gif
*

hmm....! dry.gif mit mondhatnék amiből rájöhetsz? megvan! amikor még télen vagyis kora tavasszal ( mindegy) futottatok ott az uszoda mellett, akkor is sokat találkoztunk! mindig a Niki-vel voltam! ha így sem ugrik be akkor nem tudom! mellow.gif
DAC-os csaj
nah mivan emberek? megállt az élet? hú de helyes ez az új kenus! tongue.gif
praclee
QUOTE(DAC-os csaj @ 2005. Sep. 15., Thursday - 19:09)
nah mivan emberek? megállt az élet? hú de helyes ez az új kenus!  tongue.gif
*

ki?hol? rolleyes.gif blink.gif
kisszabó
hi blink.gif
vadver
A Lakatosról csak annyit, h amit az az ember csinál, az nem normális. Lehet, h egy pszichológusnak kellene vele elbeszélgetni, de méginkább egy pszichiáternek, az beteg emberekkel foglalkozik... Nem jófej, hanem egy bunkó, tisztességtelen idióta, nem nevezhető sportolónak, a sport nem arról szól, amit ő csinál... Egyszer még ő is nagyot fog esni az arcára az életben, csak ezt most még nem tudja, de akkor baromira meg fog lepődni. Sajnálom a szüleit, de inkább szánom őket, h ilyen gyereket tudtak nevelni.. v nem nevelni. Nem való a Dunaferres sportolók közé, m ott sztem tisztességes sportolók vannak többségében.
benyokka
hi mindenki!
én egy bajai vagyok!
néztem miket irkálttok a lakatosrol és hát teljesen egyetértek bár nagyon nme ismerem
csizilaci
vadver ki vagy te hogy ieneket írsz????
akkor ugass ha már van valami eredményed ebben a sprotban dry.gif

amúgy én 1 Szegedi vagyok és amúgy jó fej azzal akivel érdemes dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.